vineri, 3 februarie 2012

Afaceri mici, afaceri cu bani putini si la domiciliu

Afacerile mici reprezinta oportunitati care pot fi puse in aplicare cu bani mai putini, de cele mai multe ori. De asemenea, unul dintre marile avantaje ale acestor afaceri mici este ca pot fi operate de la domiciliul personal si presupun munca mai simpla. Multe astfel de mici afaceri se transforma in afaceri de familie si rezista timp indelungat, in masura in care le asiguram investitiile de efort, energie si timp care li se cuvin.



Iata cateva idei de afaceri mici, cu bani putini si operabile de la domiciliu:

1. Idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini si la domiciliu: Autor de e-book-uri. E-book-urile nu se scriu singure si nici nu se vand singure. Aveti nevoie de idei geniale, de idei prin care sa convertiti nevoi, probleme, dorinte ale audientei tinta in solutii viabile. Specializati-va pe o anumita nisa si veti descoperi cum puteti sa faceti bani din afaceri mici, din afaceri demarate si operate cu bani putini si de la domiciliul dvs.
Vrei sa iti cultivi propriile legume, in mod ecologic?

D-ul Doctor Inginer Lucian Stoian iti spune cum:

- sa produci rasadul

- sa plantezi rasadul

- sa te feresti de daunatori

Vezi aici amanuntit!

2. Idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini si la domiciliu: Agentie de plasare de bone. Din ce in ce mai putini romani au incredere in bonele pe care le gasesc prin intermediul anunturilor din mediul online si vor recomandari solide, vor agentii care sa se documenteze

3. Idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini si la domiciliu: Agentie de plasare de ingrijitori pentru persoane varstnice. Multi sunt cei care ar apela la serviciile unei agentii de plasare de ingrijitori pentru parintii lor, pentru bunicii lor samd. Niciodata nu se poate compara siguranta pe care ti-o ofera o agentie care isi pune obrazul pentru serviciile prestate de un ingrijitor cu siguranta pe care ne-o da un anunt mai credibil din mediul online.

4. Idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini si la domiciliu: Broker negociator, broker de vanzare-cumparare afaceri. Brokerii sunt profesionisti de larg interes. Ne ajuta sa ne vindem afaceri, sa cumparam afaceri noi, sa negociem mai bine, sa obtinem preturi mai bune, sa economisim bani multi.

Activitatea lor este platita la proiect si ei ne sunt de folos in multiple cazuri. In orice caz, brokerii sunt oameni care isi ruleaza singuri propriile lor afaceri mici, demarate si administrate cu bani putini si de la domiciliul personal. Nu uitati ca puteti sa va orientati catre infiintarea unei agentii de brokeraj, agentie care sa reuneasca mai multe tipuri de brokeri specializati in numeroase areale de expertiza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu